Захтев за издавање одобрења за прикључење

 

 

Стамбена заједница подноси Захтев за издавање одобрења за прикључење производног објекта, електронским путем на одговарајућу електронску адресу:

 

  1. за дистрибутивно подручје Београд: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  2. за дистрибутивно подручје Крагујевац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  3. за дистрибутивно подручје Краљево: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  4. за дистрибутивно подручје Нови Сад: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  5. за дистрибутивно подручје Ниш: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Zahev za izdavanje rešenja o odobrenju za priključenje word

Zahev za izdavanje rešenja o odobrenju za priključenje pdf

 

 

Уз захтев се прилаже:

  • Одлука скупштине стамбене заједнице за инсталацију производног објекта електричне енергије на крову стамбене зграде,
  • уговор о међусобним односима чланова стамбене заједнице, који садржи податке о власницима посебних делова зграде, који граде заједнички производни објекат и припадајућим мерним местима,
  • доказ о уплати републичких административних такси за подношење захтева и издавање решења,
  • остали документи, који су наведени у обрасцу захтева.

 

Електродистрибуција Србије уз одобрење за прикључење стамбеној заједници доставља понуду за закључење Уговора о пружању услуге за прикључење на дистрибутивни систем електричне енергије, којим се дефинишу међусобна права и обавезе, рок и трошкови који се односе на изградњу прикључка.